NaVS is zich gaan specialiseren in het aanbieden van krachtige alternatieve Hosting en Cloud toepassingen. Dit doen we door middel van onze technische kennis en ervaring te bundelen met allerlei bekende en betrouwbare toepassingen. Dit gaat van een website met database tot een eigen mailserver en Cloud data toegang. U kan dan ook kiezen voor een standaard oplossing zonder eigen beheer of een volledig private platform met ongelimiteerde mogelijkheden.

Wat doen wij ?

  • Webhosting
  • Telefooncentrale hosting
  • Data hosting
  • Back-up hosting
  • Mail hosting
  • Dedicated servers (eigen toepassingen mogelijk)

Datacenter

Wat ons onderscheidt tegenover andere leveranciers is heel eenvoudig, wij zorgen dat al onze klanten correcte performance garanties krijgen. Wij werken bij voorkeur met dedicated  servers in ons datacenter en dit heeft als voordeel dat u altijd de volledige fysieke performance tot uw beschikking heeft.

Plesk

Plesk is een webapplicatie voor het beheren van websiteconfiguraties. Met Plesk bieden wij onze klanten een webinterface om ze in staat te stellen hun website naar wens te configureren en te beheren. Hiernaast kan u hier ook uw databases en uw mail configuratie eenvoudig beheren.

VoIP Telefooncentrale

Als ervaren installateur van de 3CX VoIP telefooncentrale beheren wij voor meerdere klanten een park van 3CX centrales. Alles volledig in eigen beheer met 24/24 monitoring en een prijs / kwaliteits verhoudingen die niet te overtreffen is.

Domeinnamen

Wens je graag jou toepassingen bereikbaar te maken van buitenaf. Een professioneel adres nodig voor jou website. Vraag snel onze prijzen voor domein registratie, prijzen starten al vanaf €1,5 / jaar.

Microsoft Office 365

Een volledig pakket met het beste van alles gecombineerd doen wij graag voor u. Hier werken wij voor office graag met office 365 toepassingen, enkel een office licentie nodig of een volledig systeem opzetten. Team calls, mail server, …