Man behind laptop close up shot of hands
search bar on virtual screen close up
Uw one-stop IT-dienstverlener

Hosting

NaVS is gespecialiseerd in het aanbieden van krachtige hosting en cloud applicaties aan alle soorten gebruikers. Wij doen dit door onze kennis, ervaring en betrouwbare toepassingen te combineren om een oplossing te bieden die past bij elke behoefte. Van een website met database tot een eigen mailserver en cloud-toegang, NaVS biedt de perfecte pasvorm voor uw eisen.

Wij bieden een scala aan hostingdiensten voor particulieren, bedrijven en organisaties. U vindt bij ons alles van basis webhosting, mailhosting, PBX hosting, data hosting en backup hosting tot dedicated serverszodat u het maximale uit uw investering haalt.

Webhosting & domeinnamen

Webhosting bij NaVS is volledig veilig en zeer betrouwbaar. Uw website wordt gehost op een high-end server die is geconfigureerd voor optimale prestaties. Hierdoor profiteert u van een uptimegarantie van 99,9%, wat zich vertaalt in minder onverwachte downtimes. Wij leveren hosting voor een breed scala aan websites - van kleine persoonlijke sites tot grote bedrijfsapplicaties - dus we hebben de ervaring die u nodig heeft voor uw project.

Wilt u uw toepassingen van buitenaf toegankelijk maken? Hebt u een professioneel adres nodig voor uw website? Vraag naar onze prijzen voor domeinregistratie, deze beginnen vanaf €1,5 / jaar.

Plesk

Plesk is een webapplicatie waarmee onze klanten hun websites naar wens kunnen beheren. Dit kan via een uniforme interface, inclusief de mogelijkheid om uw databases en mailomgeving te configureren.

Datacenter

Wij doen niet aan shared hosting, van server tot server. Bij NaVS zijn wij toegewijd aan het leveren van gegarandeerde prestaties voor de infrastructuur die wij aanbieden. Dit omvat de hosting van onze servers in ons eigen datacenter en garandeert volledige fysieke prestaties te allen tijde, evenals een geavanceerd beveiligingssysteem dat u beschermt tegen ongewenste inbraak van buitenaf.

Uptime gegarandeerd

Wij hebben alles wat u nodig hebt op één plek, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf. We hebben hostingplannen en cloudoplossingen voor elke bedrijfsgrootte.