Dataservers check-up
network server room
Uw one-stop IT-dienstverlener

ICT beheer

Wilt u uw ICT in orde hebben dan is ICT beheer onmisbaar. Toch zijn veel bedrijven niet bereid om een fulltime ICT-er in dienst te nemen, dan is het uitbesteden van ICT-beheer een goed idee. NaVS is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.,

En dat is belangrijk, want deze ontwikkelingen gaan razendsnel. We zijn altijd op zoek naar de laatste trends, zodat we net dat beetje meer kunnen leveren en onze klanten optimaal kunnen adviseren. 

Door alle diensten te combineren die nodig zijn om uw computers up and running te houden en ervoor te zorgen dat al uw ICT-componenten, van internetverbinding tot kabels tot computerapparatuur, in orde zijn, heeft u met ons ICT-beheer nergens omkijken naar. NaVS neemt deze complexe materie graag voor u uit handen.

Cloudbeheer

Het werken met een cloudoplossing biedt enorme voordelen. Zo kunt u vanuit elke locatie en op elk moment, bijvoorbeeld via een laptop of andere computer, inloggen op uw bedrijfsapplicaties. Ook ontvangt u van ons een stapsgewijze uitleg hoe dit gedaan moet worden. Van coördinatie tot projectbeheer.

Door de door u gekozen cloudoplossing te monitoren, kunnen we aanpassingen doorvoeren wanneer dat nodig is en ingrijpen voor problemen ontstaan. Zo wordt u niet verrast door ongeplande downtime of systeemstoringen en weet u altijd dat aan de IT-behoeften van uw bedrijf wordt voldaan.

Serverbeheer

Goed serverbeheer is essentieel voor de goede werking van een server, of die nu in de cloud of op locatie staat. Daarom monitoren wij uw server 24/7 en bieden wij deskundige analyse en geautomatiseerd onderhoud bij eventuele problemen.

Indien nodig bieden we deskundige ondersteuning via telefoon of e-mail, en u kunt ervoor kiezen om periodieke rapporten over onze monitoring- en onderhoudsactiviteiten te ontvangen.

Want wanneer een server onbereikbaar is, kan dat uiterst frustrerend zijn. Niet alleen is uw website onbereikbaar, maar u kunt ook geen e-mail ontvangen en uw webshop niet bezoeken. Om dit te voorkomen is goed serverbeheer aan te raden, en daar staan wij voor u klaar.

Uw zaak is onze zorg

Systeemonderhoud en advies over nieuwe software, het configureren van hardware en ervoor zorgen dat alles naar behoren functioneert, dat nemen wij graag voor onze rekening.