Wij gaan voor kwaliteit en service.

IT-oplossingen die wij aanbieden

Wij bieden een uitgebreid spectrum van diensten op het gebied van informatietechnologie (IT), die kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Van eenvoudig computerbeheer en cloud management tot webhosting, we zijn ervan overtuigd dat we iets voor u kunnen betekenen met onze ruime expertise.

ICT Beheer

Wij moderniseren en vooral optimaliseren uw IT omgeving. Zo kan u waar en wanneer u maar wilt, vlot aan het werk gaan.

Netwerkbeheer

Uw data veilig en up-to-date houden, daarbij helpen wij graag zodat u geen slachtoffer valt van cyber aanvallen.

Webhosting

Een online aanwezigheid is een must tegenwoordig. Bij ons vindt u een pakket dat past.

VOIP Telefonie

Moderne Cloud telefonie geeft u als klant de flexibiliteit die u nodig heeft om te groeien.

Advies

Professioneel advies over de juiste hardware, software en opleidingspakketten om aan uw technische behoeften te voldoen. Wij nemen de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen, luisteren naar uw unieke eisen en bevelen vervolgens een pakket aan dat voor u geschikt is.

Beheer

Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat u alle hulp, ondersteuning en advies krijgt die u nodig hebt om het beste uit uw werksystemen te halen - of het nu gaat om een technische vraag of om hoe u ze effectiever kunt gebruiken.

Beveiliging

Wij helpen onze klanten bij het beveiligen van hun werkomgeving. Dit kan bestaan uit het onderzoeken, aanbevelen en implementeren van geschikte beveiligingsmaatregelen voor computernetwerken, besturingssystemen en toepassingen, maar ook uit hulp bij antivirussoftware en mogelijke gevaren.

Back-up

Wij helpen u bij het opzetten van een back-up van al uw gegevens en workflows. Wij volgen de back-upprocessen op en zorgen voor de opvolging ervan. Zo kunnen we bij technische problemen met de hardware of software van uw computer snel herstellen vanaf de back-up en zo grote storingen voorkomen.

Wat u mag verwachten van NaVS.

Onze belofte

Met veel plezier en motivatie helpen wij deskundig en geduldig problemen en uitdagingen op te lossen. Door onze toewijding aan service en ondersteuning, hebben wij een reputatie opgebouwd van uitstekende klantenservice. Daarom nodigen wij u uit om onze diensten, service en professionaliteit zelf te ervaren in een vrijblijvend gesprek.

man pressing 3 star rating
close up of man holding smartphone