NAVS kan uw bedrijf een veiliger netwerk bieden.

Netwerkbeheer

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten is onze inzet om diensten van hoge kwaliteit te leveren. Onze dedicated servers bevinden zich in een kwalitatief datacenter, wat betekent dat u altijd verzekerd bent van consistente prestaties. Zo kan u gerust zijn dat uw data en systemen beveiligd zijn voor cyberaanvallen. 

 
 
Dataservers check-up
network cables connected to switch

Blijf up-to-date

Veel van de cyberaanvallen van de afgelopen jaren waren te wijten aan computers die niet up-to-date waren. Het is belangrijk te controleren of uw systemen over de laatste softwareversie beschikken en of uw beveiliging voldoende is.

man holding anti virus protection shield
Databeheer

Een bedrijf kan niet functioneren zonder data en databeheer is dan ook een belangrijk onderdeel van elke onderneming. Sterker nog: het wordt steeds belangrijker met de alsmaar groeiende hoeveelheid data van tegenwoordig.

Wilt u het beheer van de data van uw onderneming graag uit handen geven aan een specialist, zodat uw data te allen tijde veilig en efficiënt wordt verzameld, bewaard en gebruikt?

Dan is NaVS in uw partner.

Cybersecurity

Cyberrisico wordt steeds belangrijker voor bedrijven en organisaties. Bij NaVS is het onze taak om klanten te informeren over de mogelijke risico's en oplossingen die zij kunnen toepassen.

Een betrouwbare back-up zorgt ervoor dat als gegevens versleuteld worden door hackers, u zo min mogelijk actuele gegevens verliest en dus snel weer "up and running" bent. Dit betekent dat uw back-up versleuteld is en regelmatig getest wordt. Zo komt u nooit in de problemen.