Zoomed image of man using VoIP telephone and mobile
Smartphone showing screen of VOIP
Cloud telefonie als totaaloplossing

VoIP telefonie

Voice over IP (VoIP) is een nieuwe manier om telefoongesprekken te voeren en te ontvangen via het internet in plaats van via het traditionele analoge telefoonnetwerk. Met VoIP profiteren u en uw klanten van een uitstekende spraakkwaliteit, veilige verbindingen en goedkope internationale gesprekken.

Een ander voordeel van VoIP-telefonie is dat het op meerdere apparaten kan gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan je laptop of via een app op je telefoon voor hands free bellen in de auto.

U hoeft u ook geen zorgen te maken tijdens een internetstoring. De inkomende oproepen worden automatisch doorgeschakeld naar uw smartphone. Zo blijft u bereikbaar op uw vaste nummer.

Uitgebreide mogelijkheden

Bent u op zoek naar een uitgebreide VoIP-oplossing? Wij hebben ook toestellen waarop u een headset kunt aansluiten. Deze toestellen hebben uitgebreide ontvangst- en callcenter mogelijkheden, zodat u snel interne en externe telefoongesprekken kunt voeren.

Momenteel zijn er veel verschillende soorten VoIP diensten beschikbaar. Zo kan er een onbeperkt aantal gesprekken tegelijk over één netwerkverbinding worden gevoerd, en is het zelfs mogelijk om via VoIP verschillende bedrijven met elkaar te verbinden.

Besparen

VoIP-telefonie is niet alleen goedkoper, maar ook gebruiksvriendelijker: U hebt geen analoge lijn of fysieke telefoons op elke werkplek nodig. U hoeft bijvoorbeeld geen telefoonnetwerk aan te leggen in nieuwe gebouwen.

Toekomstbestendig

VoIP heeft veel voordelen, en een van de grootste is de integratie met andere systemen. Het is mogelijk om VoIP te integreren met uw CRM-systeem, waardoor u een goed beeld krijgt van wie u voor u heeft. Ook kunt u telefonie koppelen aan uw agenda en heeft de mogelijkheid tot het opnemen van gesprekken.
Met VoIP zijn er talloze mogelijkheden!

Partner van 3CX

NaVS is een trotse partner van 3CX. Deze telefooncentrale kan het allemaal. Van de mogelijkheid om uw telefoonsysteem snel op te zetten tot het gemak van het beheren en implementeren van updates, u kunt het allemaal hebben met het 3CX systeem. Geïnstalleerd op uw locatie, in de cloud of gehost bij ons. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een gebruiksvriendelijke VoIP-oplossing met minimale beheertaken.